HANDGEMAAKT

Alle vissen worden handgemaakt en beschilderd in Italië. De hele familie werkt mee aan het produceren van deze ware kunstwerken. Het is nog het echte ambacht. Bijzonder om te zien hoeveel tijd en liefde ze er in stoppen. De vele soorten vissen bestaan echt en worden zo exact mogelijk nagemaakt.

bekijk collectie

VERFTECHNIEK

Het kleuren van de vissen wordt gedaan door middel van 'airbrushen' en daarna de details met een penseel. Om de juiste kleuren en deze techniek te ontwikkelen is wel wat tijd overheen gegaan, maar gelukkig blijft dit “proces” het geheim van de kunstenaar en het is (bijna) onmogelijk om dit te kopiëren. Daardoor is elke vis een uniek en bijzonder product.

bekijk collectie

EIGEN SIGNATUUR

De staarten van de vissen laten wij expres over de rand heen steken, omdat je dan ziet dat de vis een los object is en om het een eigen signatuur te geven. De vissen worden "ingelijst" op een bord en kunnen direct aan de wand gehangen worden, maar ook op een bordenstandaard om in een kast of op een plank te zetten.

visborden

ATELIER

De combinaties van de vissen op de borden worden in ons atelier gemaakt. Bij elke vis zoeken we een passend bord qua formaat en kleur. De collectie is steeds vernieuwend.

bekijk collectie

VERPAKKEN

De visborden zijn kwetsbaar om te versturen, daarom gebruiken we hiervoor speciale breukvrije verpakkingen. 

 

visborden

Het blijft steeds weer bijzonder om het atelier in Italië te bezoeken. De trots en de passie zie je in elke vis terug!

Grazie e arrivederci!

Laat je verrassen en bekijk onze collectie

De vele soorten vissen die worden gemaakt van keramiek komen in het echt, allemaal voor in de zee en kunnen dus werkelijk gevangen worden!

Dus gooi je hengel maar uit in onze collectie en bewonder je vangst!

  • Poush Noordwijk

    Hoofdstraat 98, 2202 EZ Noordwijk

  • Poush Den Haag

    Frederik Hendriklaan 245, 2582 CC Den Haag

  • Aaf Conceptstore

    Snellestraat 29a, 5211 EM 's-Hertogenbosch

1 van 3